Taikapuoti

Puodilta ja verkkokaupasta löydät kivet, kristallit ja kivikorut. Tarot ja oraakkelikortteja. Energioiden puhdistukseen Palo Santoa ja Salviaa, joka on tarkasti valittu ja eettisesti tuotettu. Näiden lisäksi puodin valikoimassa on Loitsuttaren oman LoitsuArt-tuotesarjan tuotteet. Näistä löytyy mm. koruja, maalauksia, kortteja, erilaisia maalattuja sisustusesineitä ja mitä tahansa luovuuden innoittamana keksinkään tehdä. LoitsuArt on siis jatkuvassa luovuuden virrassa ja alati muuttuva ja kehittyvä sarja. 

Loitsutar, Minna

Olen porilainen luova hullu, joka rakastaa aitoutta ja ihania kohtaamisia. Uskon vahvasti siihen, että kaikella on tarkoituksensa. Myös sillä, että ehkäpä juuri meidän on tarkoitus kohdata, jos olet päätynyt näitä sivuja tutkimaan!

Koulutukseltani olen kosmetologi, estenomi, energiaterapeutti ja tunnetaideterapeutti-opiskelija. Hoitolayrittäjänä olen toiminut nyt 11 vuotta ja 2019 vuoden alussa otin mukaan toimintaan myös erilaiset käsityöt ja tätä puolta olen siitä asti jatkuvasti kehittänyt.

Henkisyys ja magian maailma on minulle hyvin lähellä sydäntä ja elämäntapa, joka auttaa löytämään uusia näkökulmia asioihin ja elämään. Elämäni suurimmat opettajat ovat kaksi tytärtäni, jotka todella pitävät jatkuvasti hereillä ja ajan hermolla. Rentoutta ja rauhaa taas tuo perheemme karvainen terapeutti, ihana kissaneiti.

Toivotan sinut todella lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan Loitsuttaren taikapuodin tarjontaan, hoitoihin ja ihan vaikka vaan vaihtamaan ajatuksia!